2674041011 Φισκάρδο, Κεφαλονιά kyrfer@hotmail.com

Εστιατόριο Nostro Mare  - Φερεντίνος Κυριάκος - Φισκάρδο Κεφαλονιά


Το Nostro Mare ενα εστιατόριο με 25 ετη εμπειρία  στην ελληνική παραδοσιακή αλλα και μεσογειακή κουζίνα.  Το Nostro Mare βρίσκεται στο Φισκάρδο Κεφαλονιάς σε κεντρικό σημείο δίπλα στη θάλασσα, με θέα το λιμανάκι.  Στο πέρασμα του χρόνου ξεχώρισε για τα καταπληκτικά του εδέσματα  τα θαλασσινα του αλλα και τα λαχταριστά κρεατικά, που με γνώμονα πάντα την ποιότητα τον προϊόντων κατέπληξε την μεχρι σημερα τεράστια αλλά και εκλεκτή πελατεία του.  
 
Γνωστό σε όλο τον κόσμο, το πανέμορφο Φισκάρδο στην Έρισο της Κεφαλονιάς, βρίσκεται στο βόρειο άκρο του νησιού, στο στενότερο σημείο του καναλιού που χωρίζει την Κεφαλονιά από την Ιθάκη. Αμέτρητα σκάφη γεμίζουν το λιμανάκι του και πολύχρωμα σπίτια το πλαισιώνουν: το Φισκάρδο έχει χαρακτηριστεί διατηρητέος οικισμός, καθώς είναι από τους λίγους της Κεφαλονιάς που δεν ισοπεδώθηκαν από τους καταστροφικούς σεισμούς του 1953.
Το Φισκάρδο βρίσκεται σε απόσταση 50 χλμ. από το Αργοστόλι. Το λιμάνι του συνδέει την Κεφαλονιά με την Ιθάκη και την Λευκάδα, με συχνά δρομολόγια, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες. Οι παραλίες Αγία Ιερουσαλήμ, Έμπλυση και Φώκι βρίσκονται πολύ κοντά, ενώ στον δρόμο προς την Άσσο, θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε τον Μύρτο.
 
Μια γευστικά αξιόλογη "νότα" στο κοσμοπολίτικο Φισκάρδο που πραγματικά αξίζει να δοκιμάσεις.

 
Ανοιχτό από τις 9 το πρωι μεχρι αργα το βραδυ.